Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Ring 70 23 27 50 og få hjælp

SINDs landsdækkende rådgivning er åben 60 timer om ugen. Alle - både hvis du er ramt af psykisk sårbarhed/sygdom eller hvis du er pårørende - er velkomne til at ringe

 
Åbningstiden er klokken 11-22 mandag til fredag og klokken 17-22 om søndagen.
 
Ved telefonerne sidder erfarne psykologer, socialrådgivere eller andre, som har faglig eller personlig viden om, hvad det vil sige at have psykisk sygdom tæt inde på livet - enten som sindslidende eller pårørende.

Rådgivningerne er i Aarhus, Odense og Hillerød, men de er alle koblet til samme telefonnummer. Derfor: Hvis en rådgiver er optaget i en by, stiller telefonen uden ventetid automatisk videre til en anden. Derfor vil der altid - inden for åbningstiden - være en stemme klar til at hjælpe dig.

SINDs landsdækkende rådgivning har eksisteret siden slutningen af 2011.

 

Foto: Colourbox
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND