Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Ring 70 23 27 50 og få hjælp

SINDs landsdækkende rådgivning er åben 60 timer om ugen. Alle - både hvis du er ramt af psykisk sårbarhed/sygdom eller hvis du er pårørende - er velkomne til at ringe

 
Åbningstiden er klokken 11-22 mandag til fredag og klokken 17-22 om søndagen.
 
Ved telefonerne sidder erfarne psykologer, socialrådgivere eller andre, som har faglig eller personlig viden om, hvad det vil sige at have psykisk sygdom tæt inde på livet.

Rådgivningerne er i Aarhus, Odense og Hillerød, men de er alle koblet til det samme telefonnummer.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at besvare alle opkald i åbningstiden bedst muligt og hurtigst muligt. Men i perioder kan der være mange, som ringer til SIND samtidig, hvorfor der nogle gange desværre kan opstå ventetid.

Bliver ventetiden for lang, og har du brug for akut hjælp hurtigst muligt, så anbefaler vi, at du kontakter den nærmeste psykiatriske skadestue, som du finder via dette link: Klik her.

SINDs landsdækkende rådgivning har eksisteret siden slutningen af 2011.

 

Foto: Colourbox
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND