Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem
SINDs nuværende udvalg

Indtil 2016 fortsætter SINDs nuværende udvalg. Klik her, hvis du vil læse om udvalgenes opgaver og se, hvem er med.

Her kan du læse om arbejdet i SINDs
landsdækkende udvalg fra 2016


SIND har en række landsdækkende udvalg. Her løser medlemmerne en række opgaver for SIND indenfor et bestemt område. Man kan som medlem af SIND ansøge SINDs hovedbestyrelse om at komme med i et af disse udvalg. 

Frem til den 15. oktober 2015 har interesserede kunnet søge om at blive medlem af et udvalg. Ansøgningsfristen er nu overskredet

Hovedbestyrelsen nedsætter udvalgene på sit møde den 14.-15. november 2015. Hvis du har ansøgt om at blive medlem af et udvalg, så du får svar kort efter.

Udvalgene er nedsat for tre år ad gangen. SINDs hovedbestyrelse har besluttet, at der fra 1. januar 2016 skal nedsættes nedenstående udvalg:

Hvis du har spørgsmål om udvalg, så er du velkommen til at skrive til sekretariatet på landsforeningen@sind.dk

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND