Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Unge pårørende overses


 

I SINDbladet oktober 2015 skrev psykolog Kim Bonnesen, der er leder af SINDs psykologiske rådgivning i København, at mange professionelle desværre ikke har øje for, hvad det medfører at være pårørende for unge, der står mellem teenagetiden og etablering i voksenlivet. Du kan læse SINDs artikel her.

Du kan læse en længere udgave af Kim Bonnesens artikel i bladet Psykolog Nyt nr. 20 - 2015.

Kim Bonnesen er desuden forfatteren bag bogen, “Pårørende til psykisk sårbare – en bog til voksne børn, søskende og partnere”. Dansk Psykologisk
Forlag, 2014. Hvis du er medlem af SIND, får du 20 pct. rabat på bogen. SIND-prisen er 199 kr. (normalpris 249 kr.) ekskl. forsendelse. Du kan bestille bogen via dette link, hvor du får rabatten ved at indtaste kampagnekoden SIND.

Læs artiklen om unge pårørende her

 

SINDs telefonrådgivning og 
 Pårørenderådgivning er åben for både børn og  voksne

 Ring på 70 23 27 50.

 Rådgivningen er fortrolig, anonym og gratis. Rådgiverne  lytter, vejleder og henviser også gerne til andre, der kan  hjælpe.

 I nogle dele af landet kan man møde op hos SINDs  Pårørenderådgivning og få personlige samtaler eller  deltage i grupper. Se mere her.

 SIND hjælper mennesker fra hele landet. Se mere her. 

Når en i familien bliver psykisk syg, påvirker det hele familien. Og når man er barn eller ung, kan det være meget svært at håndtere de forandringer i familiens liv, som psykisk sygdom kan bringe med sig. SIND og SINDs Pårørenderådgivning har mange års erfaring med at hjælpe små og store pårørende til mennesker med psykiske sygdomme. På denne side har vi samlet gode links, film, brochurer, bøger og gode råd, som kan være en hjælp for både børnene, den syge og andre mennesker rundt om børnene.

 

 

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND