Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem
stempsykiatri

AKTIV I SIND: HVAD KAN DU GØRE?

Det handler først og fremmest om at be­nytte valgkampen til at sætte endnu mere fokus på psykiatriens vilkår og at aftvinge de kommende regions- og byrådsmed­lemmer et løfte om, at vilkårene skal forbedres. Som medlem af SIND eller interesseret i psy­kiatri er der mange ting, som du kan gøre:

  • Engagér dig i den offentlige debat op til val­get på internettet - og til valgmøder. På Facebook og Twitter kan du fx følge mange parti­er, spidskandidater og lokale sider med debat om din kommune eller region. Stil eventuelt et konkret spørgsmål til de deltagende kan­didater (fx “Hvad vil du gøre for at sikre, at der bliver en bedre sammenhæng mellem den regionale og den kommunale indsats i for­hold til borgere med psykiske lidelser?”).
  • Send et eksemplar af vores valgfolder til de lokale vælgerforeninger i dit område.
  • Hvis du er medlem af et parti, så gør en ind­sats for at få SINDs holdninger frem. 
  • Skriv læserbreve i lokale medier, hvor du gør opmærksom på, at psykiatrien er vigtig, og tag eventuelt et eller to af dette hæftes tema­er op. Det er bedre at skrive mange små læ­serbreve end at forsøge at få det hele med på en gang.
  • Tag vores valgfolder med til valgmøder og del den ud til deltagerne og kandidaterne.
  • Arranger eventuelt selv et vælgermøde med fokus på psykiatrien.
  • Interview lokale kandidater til jeres blade og nyhedsbreve.
  • Inviter dig selv til at komme og holde oplæg om psykiatri ved partiernes valgmøder.
  • Sæt fantasien i sving og kom i gang.

IKKE AKTIV I SIND? 

Er du ikke aktiv i SIND endnu, så gå ind på din lokalafdeling, og se, hvilke muligheder der er for at engagere sig og gøre en forskel i dit lokalområde.

Er du slet ikke medlem af SIND endnu, så kan du tilmelde dig her, så du kan være med til at støtte SINDs arbejde til gavn for mennesker, der er ramt af psykisk sygdom, og deres pårørende og sætte psykisk sundhed på dagsordenen.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND