Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Tidligere valg: Regional- & Kommunalvalget 2017

I valgtemaet på sind.dk kan du få et overblik over vores mærkesager i både regions- og kommunalvalget, så du kan blive bedre klædt på til at give din stemme til psykiatrien. 

Psykiatrien i regionerne og kommunerne styres – som så meget andet – med hård hånd fra Christiansborg og fra Finansministeriets røde bygning på Slotsholmen. Alligevel er der mange ting, som de enkelte regions- og byråd kan gøre for at bedre forholdene for de sindslidende og deres pårørende.

SINDs VALGFOLDER til regional- og kommunalvalg: Giv psykiatrien en stemme

I forbindelse med tidligere valg til regions- og byråd lykkedes det SIND at få sat psykiatrien på valgplakaten. Også i forbindelse med valgene til regions- og byråd i 2017 vil vi gerne være med til at sætte fokus på psykiatrien. Det gør vi blandt andet med inspirationshæftet Giv psykiatrien en stemme, som også er det, der ligger til grund for valgtemaet på sind.dk.

SIND er partipolitisk uafhængig. Ærindet er derfor ikke at agitere for bestemte partier eller kandidater. Stem på det parti, som du har lyst til, men stem på en kandidat, der vil gøre noget for psykiatrien. Gør alle det, så flytter det mandater!

Den borgerrettede indsats i forhold til psykisk syge/sårbare ligger ude i kommunerne og regionerne. Derfor er byråds- og regionsrådsvalgene særdeles vigtige. 

Valgene i 2017 kommer i forlængelse af debatten om vold og trusler på botilbud og den manglende indsats i forhold til de allermest syge borgere, så der er gode muligheder for at koble mellem de landsdækkende problemstillinger og løsningerne regionalt og lokalt. Der vil især være mulighed for at pege på behovet for bedre koordinering på tværs af regioner og kommuner. 
Valgfolder2017


Valgkampen i SINDbladet og på Facebook


I SINDbladet august 2017 kan du læse om både regionsråds- og kommunalvalget på temasiderne Valg 2017.


Under valgkampen vil vi også sætte fokus på psykiatrien gennem vores Facebookside SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed, så klik forbi og hold dig opdateret. 

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND