Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Er du interesseret i virksomhedspraktik hos SIND?

 

Er du ledig journalist eller kommunikationsuddannet, og har du lyst til at bruge din erfaring og finpudse dine kompetencer, mens du søger job? Så er SIND måske noget for dig.
 

Vi har tidligere haft virksomhedspraktikanter, der har fået mulighed for at prøve kræfter med SINDs kommunikationsopgaver. Erfaringerne har været yderst positive for både os og praktikanterne.

Som virksomhedspraktikant kan du i høj grad selv være med til at vælge dine arbejdsopgaver alt efter dine interesser, og hvad du efterfølgende gerne vil arbejde med.

Der er fx mulighed for at udvikle idéer og skrive artikler til SINDbladet, der udkommer hver anden måned. Du kan producere indhold til hjemmesiden. SIND er selvfølgelig også synlig på sociale medier, så er Facebook, Twitter eller LinkedIn blandt dine interesser, kan du høste erfaring med dette, mens du er her. Vi udvikler og udgiver desuden ofte brochurer og andre informationsmaterialer. Du kan se nogle af dem her.

Det er vigtigt for os, at du får konkrete erfaringer og resultater på CV’et, som du kan tage med videre og bruge i din fremtidige jobsøgning.

Du vil blive en del af et lille sekretariat, som bor i Handicaporganisationernes Hus, to minutters gang fra Høje Taastrup St.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kommunikationschef Henrik Harring Jørgensen på telefon 35 24 07 53 eller mail hhj@sind.dk
 

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND