Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Jeanette Juul Quaade

Jeanette er født i 1963 og er mor til to voksne døtre. Hun er uddannet i IT og markedsføring og har i mange år undervist på handelsskole, hvor hun bl.a. har udviklet helbredsorienterede undervisningsmetoder til skolens svageste elever. I 2006 blev Jeanette sygemeldt pga. overbelastning og har siden deltaget i afklaringsforløb ved jobcenteret og forskellige terapi- og selvudviklingskurser samt socialrådgiveruddannelsen. Det har været en kamp for at holde fast i og bevare håbet og troen på sig selv.

Som 52-årig blev hun diagnosticeret med borderline, hvilket satte arbejdet med undervisningsmetoder i et andet lys: Det gik op for hende, at hun ubevidst havde udviklet metoder, som hun selv savnede i det etablerede system. Siden er Jeanettes metoder blevet anerkendt, og hun blev i 2015 nomineret til Årets Aftenskoleunderviser.

Jeanette har i mange år lagt mange kræfter i frivilligt arbejde i SIND, både for at hjælpe andre med psykiske udfordringer og for selv at komme sig. Hendes budskab er et ønske om ligeværdig dialog og samarbejde om den hjælp, borgeren har brug for ved sygemelding eller offentlig forsørgelse, og anerkendelse af, at den syge borger er eksperten i eget liv, som arbejder for at komme hurtigst muligt tilbage på arbejdsmarkedet

Jeanette bor i Struer og kan bookes til foredrag i hele landet

Du er velkommen til at kontakte Jeanette, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: jjq@lillysminde.dk
Telefon: 5051 7224
Hjemmeside: www.jjq.dk
 
Foredrag
Jeanette holder foredrag om borderline, stress, depression og angst.
Foredragene kan handle om:
  • Hvorfor udvikler man psykisk sygdom?
  • Behandling/recovery
  • Hvordan lever man med psykiske udfordringerne?
  • Afklaring, ressourceforløb, sagsbehandling, klagesystem og refusionsregler
  • Peer-to-peer, recovery og frivilligt arbejde
  • At være pårørende
  • Forebyggelse
  • At lave aktiviteter med psykisk sårbare mennesker
Herunder handler foredragene også om, hvordan man kan vende oplevelserne til noget positivt og bruge erfaringerne i sit arbejde.

Oplæg vil naturligvis blive skræddersyet til lige præcis jeres arrangement. Kontakt mig endelig, så vi kan aftale nærmere.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND