Rådgivning 70 23 27 50

Her

Nyhedsbrev - 17. september 2020

Ny rapport om mennesker med psykisk sygdom | Online Psykiatritopmøde 2020: Du kan stadig tilmelde dig | Spørgeskemaundersøgelse om SINDs frivilligkonference | SIND og Miljøstyrelsen i partnerskab | Synlighedsdagen 2020 i København: Nuværende program erstattes af online-program

Ny rapport om mennesker med psykisk sygdom

Danske Regioner har præsenteret en ny rapport, som viser, at mennesker med psykisk sygdom på en lang række parametre er langt dårligere stillet end mennesker uden psykisk sygdom. Formand for Danske Regioners psykiatri- og socialudvalg, Sophie Hæstorp Andersen, håber på handling ifm. den kommende paykiatriplan.

Du kan læse og downloade rapporten her.

 


 

Online Psykiatritopmøde 2020: Du kan stadig tilmelde dig

Som vi før har skrevet om, bliver Psykiatritopmødet i år afholdt online torsdag d. 8/10 kl. 19-22. Det er gratis at deltage og der er stadig pladser.

Du kan melde dig til Online Psykiatritopmøde 2020 her.

 


 

Spørgeskemaundersøgelse om SINDs frivilligkonference

Set i lyset af den seneste udvikling i coronasituationen, vurderer SINDs uddannelses- og frivilligudvalg lige nu, hvordan vi skal forholde os til frvilligkonferencen, hvis udviklingen fortsætter.

Derfor sendte vi i tirsdags en mail med et spørgeskema afsted til alle tilmeldte og de der er på venteliste til konferencen. Vi vil nemlig gerne have deltagernes besyv med, når det skal besluttes, hvad der skal ske.

Hvis du har modtaget mailen, håber vi, at du vil besvare spørgeskemaet hurtigst muligt og senest fredag d. 18/9 kl. 9.

 


 

SIND og Miljøstyrelsen i partnerskab

Flere mennesker med psykisk sygdom eller sårbarhed skal hjælpes ud og få glæde af naturen, og det skal et nyt partnerskab mellem SIND og Miljøstyrelsen sikre.

Du kan læse meget mere om partnerskabet her.

 


 

Synlighedsdagen 2020 i København: Nuværende program erstattes af online-program

I sidste nyhedsbrev skrev vi om programmet for Synlighedsdagen 2020, der er en årligt tilbagevendende temadag om voksnes senfølger efter incest og seksuelle overgreb i barndommen. Men som følge af udviklingen i coronasituationen erstattes programmet for Synlighedsdagen i København nu af et online-program.

Online-programmet er stadig under udvikling, men det vil stadig være gratis og for alle interesserede over 18 år.

Når programmet er klar, bliver det offentliggjort på www.synlighedsdagen.dk.