Rådgivning 70 23 27 50

Her
Mia og Heunicke

SIND-formand Mia Kristina Hansen med sundhedsminister Magnus Heunicke (S) ved Christiansborg 4. oktober.

Politik: SIND gør klar til folketingsvalg

Politik i medierne

Videoer, valgfoldere, plakater og flere andre initiativer er på vej.

Alt tyder på, at statsminister Mette Frederiksen snart udskriver valg. Enten tirsdag den 4. oktober, når Folketinget åbner, eller kort efter. SIND forbereder flere initiativer for at bidrage til at sætte danskernes psykiske sundhed på den politiske dagsorden.

Hvis du gerne vil følge med i SINDs aktiviteter under den kommende valgkamp, så hold øje med SINDs hjemmeside og side på Facebook. Du kan også læse meget mere i kommende nyhedsbreve. Du er meget velkommen til at deltage i SINDs indsats. Fx ved at like eller dele landsforeningens opslag på de sociale medier, ved at melde dig som SIND-frivillig eller ved at blive aktiv i den nærmeste SIND-lokalafdeling eller aktivitet

I SIND er en valgfolder og plakater (billedet) allerede klar. Folderen kan både printes hjemmefra, og lokalafdelinger kan bestille trykte foldere på SINDs sekretariat til uddeling, når valget er udskrevet. Nærmere information er sendt til lokalformændene. Desuden forbereder SIND flere videoer, som mange bl.a. vil kunne se på de sociale medier, når valgkampen for alvor går i gang. SINDs lokalafdelinger og regioner inviteres til online planlægningsmøde, når datoen for folketingsvalget er offentliggjort.

Se SINDs valgfolder her.