Rådgivning 70 23 27 50

Her
Foreningen for børn med angsts logo

(Set i SINDbladet) Foreningen for børn med angst: Tak til vores sponsorer

SINDbladet

Med en ny aftale med virksomheden buy aid er Foreningen for børn med angst nu oppe på fem sponsorer og samarbejdspartnere. buy aid sælger varer - fx kontorartikler - til virksomheder, der samtidig gerne vil støtte et godt formål. 10 pct. af prisen går til foreningen

Af Foreningen for børn med angst - en landsdækkende aktivitet i SIND

(Denne artikel er fra SINDbladet august) I dag, otte år efter Foreningen for børn med angst blev stiftet i 2015, fylder angst meget hos mange mennesker. Meget mere end før. Foreningens arbejde er blevet vigtigere end nogensinde. Derfor er vi taknemmelige for, at der er virksomheder, som vil støtte vores arbejde, så vi kan nå ud til mange flere, end vi gør i dag.

Vi har fra starten været heldige med at få støtte fra flere sider. Ikke kun med penge, som går ind på  foreningens konto, men også med hjælp. Fx med vores hjemmeside, som Design Heroes står for, og med vores regnskab, hvor Døssing & Partnere hjælper.

I juni 2023 har Foreningen for Børn med angst indgået et nyt samarbejde med virksomheden buy aid A/S. I mere end 25 år har buy aid solgt fx kontorartikler, kaffe, kildevand og en række andre varer med det formål at indsamle penge til velgørende formål. Vælger man at købe varer fra buy aid, så doneres 10 pct. af prisen til et godt formål. I dag samarbejder buy aid i Danmark fx med Folkekirkens Nødhjælp, Kirkens Korshær, Børnehjertefonden samt en række børneorganisationer i Sverige, Finland, Belgien og Holland.

2023 buy-aid - Foreningen for børn med angst

Udfordring

Medstifter af buy aid Michael Meurs-Gerken siger: ”Vi valgte fra starten at fokusere på organisationer, der støtter børn og unge, da det er noget, vi selv brænder for. I den forbindelse er Foreningen for Børn med angst en ønskepartner for os. Angst hos børn er noget, vi alle kan relatere til, og samtidig er det en udfordring, som der endnu ikke tages nok hånd om i det danske system.”

Michael tilføjer, at det har været en fornøjelse at opleve engagementet og hjerteblodet, som foreningen lægger for dagen.

”Vi håber, at vi med vores indsats kan bidrage til, at de meget engagerede frivillige i foreningen får mulighed for at søsætte endnu flere gavnlige tiltag og projekter.”

buy aid har konsulenter, der ringer til virksomheder i hele Danmark og præsenterer ideen om at kunne støtte en god sag ved at købe varer, firmaerne bruger til daglig.

”Det er vores oplevelse, at firmaerne i Danmark bruger flere og flere midler på at støtte humanitære formål, hvoraf vi er en mulighed,” tilføjer Michael Meurs-Gerken.

De fleste af produkterne har påtrykt navn og logo fra Foreningen for børn med angst (eller en af de andre foreninger). Udover økonomisk støtte bidrager samarbejdet derfor også til, at flere opdager, at der findes en forening, som støtter børn, der kæmper med angst.

Du kan se, hvem der ellers støtter foreningen, på vores hjemmeside.