Rådgivning 70 23 27 50

Her
Valgvideo 2 Peter Øvig

Valg: Se SINDs anden valgvideo her

Politik i medierne

Hvis du liker, deler eller kommenterer SINDs valgvideoer, når vi ud til endnu flere med budskabet: Sæt kryds ved en folketingskandidat, der vil gøre en aktiv forskel for psykiatrien.

Med de rette midler kan vi skabe verdens bedste psykiatri! SINDs anden valgvideo er nu ude på de sociale medier. Blandt de medvirkende er forfatter Peter Øvig, der bl.a. har modtaget SINDs samfundspris, SIND-ambassadør Mathilde Falch, SIND-formand Mia Kristina Hansen og flere andre. Du kan se hele videoen her:

Du er meget velkommen til at like, dele eller kommentere, når du støder på annoncen eller ser opslagene på SINDs sider på Facebook og Instagram. På den måde kan vi nå ud til endnu flere med budskabet: Sæt kryds ved en folketingskandidat, der vil gøre en aktiv forskel.

Det er nu, det gælder om at flytte vælgere og politikere. Sammen skaber vi ringe i vandet.

Hvis du selv skriver opslag på de sociale medier, anbefaler vi, at du ligesom mange andre tilføjer #stempsyk. En lang række organisationer og debattører anvender dette fælles hashtag, så vi med fælles hjælp gør vores stemme endnu stærkere i valgkampen.

Udover videoerne har SIND udgivet en valgfolder og en plakatSINDs lokalafdelinger kan bestille materialer og merchandise via landsforeningen@sind.dk.

SINDs første valgvideo kan du se her: