Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Sindets Dag den 10. oktober

Kloden rundt markeres Sindets Dag hvert år den 10. oktober.

I 2019 er temaet forebyggelse af selvmord. Du kan læse mere her.

Den 10. oktober vil SIND-folk og andre gode organisationer rundt omkring i landet sætte initiativer og arrangementer i gang. Forhåbentlig vil mange blive inspireret af årets tema og aktivt arbejde for at fremme mental sundhed - til gavn for alle.

Når dagen nærmer sig, kan du læse om aktiviteter nær dit lokalområde i vores aktivitetskalender, i bladet og på SINDs side på Facebook.


Historien bag

World Federation of Mental Health, som SIND er medlem af, tog i 1992 initiativ til den første World Mental Day (den første verdensomspændende Sindets Dag) med det formål én gang årligt at skabe massiv offentlig opmærksomhed på psykisk sygdom/psykisk sundhed - og støtte til de mennesker, der måtte være berørte af en sindslidelse.

Organisationen angiver hvert år et tema, som de enkelte landes medlemsorganisationer opfordres til at arbejde videre med eller lade sig inspirere af. Læs mere på https://www.wfmh.global/.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND