Til forsiden
Printvenlig side


 
MERE om SKOVTUREN....

Kom med Sind Favrskov og Naturvejleder Vibe Søndergaard på en tur i skoven, for at høre Vibes spændende historier om alt det, der vokser og rører sig i skoven. Hun vil hjælpe os med at sanke lidt grønt til bål maden og sikre, at vi ikke får fat i de giftige vækster!

Torsdag den 16. maj kl. 13:15 mødes vi ved Hinnerup Sognegård, Adeline Geneevej, 8382 Hinnerup, og kører sammen ud til mødestedet i Himmerigsskoven.
Efter turen i skoven tager vi videre til Naturværket i Hinnerup, hvor vi sammen laver mad i bål hytten.

Vi regner med at være færdige senest kl. 17:00 og så skal vi nok køre tilbage til Sognegården!

Af hensyn til maden vil vi gerne have tilmeldingen senest den 14. maj (men gerne tidligere) på sms 2424 1782 eller på mail: annesandemand@yahoo.dk - husk navn og antal tilmeldte og noter om I selv er i bil og har en ledig plads eller om I har brug for en plads i en bil.

Vi har mad – krus – tallerkner og vand med til alle – så I skal bare komme med godt humør og tøj efter vejret (i bål hytten kan vi spise i tørvejr)

Mange hilsner
Sind Favrskov
Anne!SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND