Rådgivning 70 23 27 50

Her
Konferencesal

Nu kan du tilmelde dig til Psykiatritopmødet

PsykiatriNetværket, som SIND er en del af, sætter unges mentale sundhed på dagsordenen til dette års online Psykiatritopmøde fra kl. 19.00-22.00 torsdag d. 8. oktober 2020.

Psykiatritopmødet afholdes i år online. Årets tema handler om Danmarks børn og unge. Under overskriften ”Har vi en fremtid?” zoomer Psykiatritopmødet fx ind på disse spørgsmål: Hvorfor mistrives vores unge? Og hvad kan vi gøre for at give dem en fremtid uden altoverskyggende præstationspres og stigende mental mistrivsel? Hvorfor er der ikke mere fokus på forebyggelse? Og hvor er pengene henne?

Blandt deltagerne er faglige eksperter, velkendte talspersoner, talentfulde musikere og flere ministre. Psykiatritopmødet livetransmitteres hele aftenen, så alle kan deltage hjemme fra stuen.

Arrangementet er som altid helt gratis, men det er dog nødvendigt, at du tilmelder dig og downloader en billet via billetto-linket på facebook her og tryk derefter deltager. Så ved vi, hvor mange vi bliver.

Hvis du ikke bruger Facebook, kan du hente din billet direkte her.

Psykiatritopmødet deler løbende nyheder om oplægsholdere, paneldebatdeltagere samt musikalske indslag på hjemmesiden, som du finder her og i begivenheden på Facebook her.