Rådgivning 70 23 27 50

Her

Nyhedsbrev - 16. oktober 2020

Hilsen fra SINDs næstformand: Vil I have mig med til jeres arrangement? | Corona: Nu kan du få et badge, som signalerer, at det er vigtigt for dig, at andre holder afstand | Medlemskampagne i SIND: Masser af nye medlemmer


 

Hilsen fra SINDs næstformand: Vil I have mig med til jeres arrangement?

Det har altid været min målsætning at komme rundt til væresteder og klubber så meget som muligt, men desværre har det de sidste par år været svært at finde tiden. Corona har ikke gjort det nemmere, men nu har jeg fået lidt mere tid.

Jeg er sulten på at høre, hvad I går og laver, jer, der er kernen i SINDs frivillige arbejde. Så klubber og væresteder: Send mig en invitation.

Jeg er selv skrantende og bange for virus, men jeg kan se, I laver så mange spændende ting, gåture udflugter m.v. Så inviter mig endelig med, for jeg trænger.

På forhånd tak. Jeg glæder mig.

Kristian Frederik Bennedsen, næstformand i SIND, kb@sind.dk, tlf. 3171 6011.

 


 

Corona: Nu kan du få et badge, som signalerer, at det er vigtigt for dig, at andre holder afstand

Det kom frem på pressemødet i Sundheds- og Ældreministeriet d. 7. oktober. Ideen til det nye badge kommer fra Danske Handicaporganisationer, hvor SIND er medlem. Tanken er, at man med det nye badge let og ukompliceret kan vise, at andre skal tage hensyn - fx i køen i supermarkedet eller på togstationen.

Badges kan hentes på landets apoteker fra mandag d. 12. oktober. I SIND er vi ved at undersøge, om vi også kan tilbyde de nye badges i webshoppen på SINDs hjemmeside.

Husk: Hvis situationen med Corona skaber svære tanker og følelser, så er du altid velkommen til at ringe til SINDs landsdækkende telefonrådgivning. Rådgivningstelefonen 7023 2750 er åben 60 timer om ugen.

 


 

Medlemskampagne i SIND: Masser af nye medlemmer

Det går godt med SINDs efterårskampagne, hvor man kan blive medlem af foreningen resten af året og hele næste år for kun 100 kr.

Da kampagnen startede d. 1. oktober, havde vi lige rundet 7200 medlemmer, og det er i sig selv ret stort, for vi har aldrig før været så mange medlemmer ved kampagnestart. Men allerede nu er vi et godt stykke over 7300 medlemmer.

Der er altså kommet over 100 nye medlemmer i løbet af kampagnens to første uger. Det må siges at være meget godt. Især når man tænker på, at der i år er færre arrangementer og aktiviteter i kalenderen pga. corona.

Sådan bliver man medlem:

Den letteste måde at blive medlem af SIND på, er ved at gå ind på www.sind.dk/medlem. Her kan man let og hurtigt bruge betalingskort og MobilePay.

Men skulle man få brug for det, kan man naturligvis også bruge denne indmeldelsesblanket, og i den forbindelse overføre pengene til SINDs konto.

Husk dog, at medlemmet først bliver meldt ind, når sekretariatet har modtaget både blanketten og indbetalingen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte SINDs medlemssekretær, Anders Michaelsen, på ami@sind.dk.