Rådgivning 70 23 27 50

Her
Erik Holm Sørensen hos TV 2 Go'Morgen Danmark

Pressemeddelelse: Populært naturprojekt for psykisk sårbare rulles ud i hele landet

Pressemeddelelse

Med en millionbevilling fra Folketinget og Det Obelske Familiefond går Naturstyrelsen, der netop har udsendt pressemeddelelse, og SIND nu i gang med at udbrede de positive erfaringer fra det nordjyske projekt ”Frisk i naturen”. Flere medier omtaler i dag projektet.

Efterårsskov

Denne side er rettet mod kommunale og regionale tilbud inden for psykiatrien, frivilligorganisationer, lokalafdelinger i SIND og andre aktører i civilsamfundet, der er interesserede i at lave ture ude i naturen for mennesker, der lever med psykiske vanskeligheder.

SIND inviterer nu i samarbejde med Naturstyrelsen professionelle og frivillige i hele landet til at blive både mentalt og praktisk klædt på til at lave aktiviteter i naturen for psykisk sårbare.  

Det sker blandt andet gennem gratis kurser, hvor deltagerne bliver introduceret til viden og erfaringer om naturens gavnlige virkning på psyken og får konkret inspiration og vejledning til at komme ud i naturen. Derudover får deltagerne også en grejpakke med bl.a. båludstyr.

Her til morgen var Erik Holm Sørensen, der er medlem af SIND og gennem flere år fra Frederikshavn har stået bag et naturprojekt, i studiet hos TV 2 Go'morgen Danmark for at fortælle om de positive erfaringer, som det nye projekt bygger på.

Du kan læse mere i pressemeddelelsen på Naturstyrelsens hjemmeside.  På SINDs hjemmeside kan du læse meget mere om projektets aktiviteter og se tidligere omtale i SINDbladet.