Rådgivning 70 23 27 50

Her

SIND på Folkemødet 2018, 14.-17. juni i Allinge på Bornholm

Ses vi på Folkemødet hos SIND på Værestedet i Vestergade 1-3?

Udover vores folkemødereception om fredagen kl. 17.30-19.00 afholder vi traditionen tro masser af arrangementer med mange samarbejdspartnere. 

Alle SINDs arrangementer på Folkemødet er oprettet som begivenheder på Facebook, og vi håber, at du vil klikke "deltager" eller "interesseret" på et eller flere af dem. På den måde hjælper du til med at skabe opmærksomhed om SIND på Folkemødet 2018. Se arrangementerne på SINDs Facebookside her.

Nedenfor kan du se hele SINDs program for Folkemødet, men du kan også downloade et program her.

Fredag den. 15. juni

  • 15:00 - 16:00

    Mød psykiatriordførere hos SIND

    Med SINDs landsformand Knud Kristensen som ordstyrer diskuteres traditionen tro en lang række emner på tværs af partierne. Blandt temaerne bliver fx bosteder, tvang, ressourceforløb og økonomien i psykiatrien. Ved tilsvarende møder tidligere år har publikum budt ind med flere temaer. Både erfarne debattører og SIND-medlemmer samt brugere af psykiatrien har været glade for at kunne rejse konkrete spørgsmål fra deres egen hverdag. Jane Heitmann (V) deltager i debatten fra kl. 15.30.

    Arrangør: SIND
    Foreløbig har vi ja fra flg. deltagere:
    Trine Torp (SF)
    Flemming Møller Mortensen (A)
    May-Britt Kattrup (LA) 
    Jane Heitmann (V).
    Ordstyrer: Knud Kristensen, landsformand i SIND
    Sted: Værestedet, Vestergade 1, Allinge (K19)

  • 16:30 - 17:30

    Bedre samarbejde i psykiatrien

    Hvordan kan kommuner og regioner samarbejde bedre om indsatsen for mennesker med psykiske lidelser?

    Lige siden kommunalreformen i 2007 har kommuner og regioner haft svært ved at samarbejde om indsatsen for mennesker med psykiske lidelser. Dansk Psykiatrisk Selskab, Psykiatrifonden og SIND inviterer til debat om det manglende samarbejde – og især om hvordan vi kan gøre det bedre.

    Arrangører: SIND, Psykiatrifonden og Dansk Psykiatrisk Selskab.
    Foreløbig har vi ja fra flg. deltagere:
    Gitte Ahle, formand for Dansk Psykiatrisk Selskab
    Anne Lindhardt, formand for Psykiatrifonden.
    Ordstyrer: Knud Kristensen, Landsformand i SIND 
    Sted: Værestedet, Vestergade 1, Allinge (K19)

  • 17:30 - 19:00

    Åbningsreception som aftenarrangement

    Kom og hils på SIND i Værestedet i Vestergade, hvor vi også i år afholder en lille uformel reception med vores gode venner og samarbejdspartnere.

    Halvvejs i Folkemødet vil vi i SIND rigtig gerne sige hej til vores gode venner og samarbejdspartnere. Derfor har vi som tidligere år arrangereret en lille, uformel reception hos SIND. Du kan bl.a. hilse på SINDs deltagere på Folkemødet: Landsformand Knud Kristensen og Mia Kristina Hansen, der er formand for Foreningen for Børn med angst og desuden tidligere medarbejder på Center Lindegården, et socialpsykiatrisk bosted under Københavns Kommune. Du kan også møde lokalformand Morten Rasmussen og mange andre frivillige fra SIND Bornholm og det lokale peer-projekt. Desuden deltager bl.a. Anne Margrethe Gad Jørgensen, Pårørendeudvalget, SINDs direktør Ole Riisgaard og kommunikationschef Henrik Harring Jørgensen.

    Sted: Værestedet, Vestergade 1, Allinge (K19)