Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er aktiv i SIND, 9. oktober 2018

09-10-2018
 

Billeder fra Sindets Dag

I morgen fejres Sindets Dag over hele verden, og her i SIND er der en lang række arrangementer landet over, som også markerer dagen.
 
Hvis du har taget eller tager billeder ifm. arrangementerne i din SIND-afdeling, så vil vi rigtig gerne bruge dem i SINDbladet og på SINDs Facebookside.
 
Vi kan naturligvis ikke garantere, at alle billeder bliver brugt, men vi er helt sikre på, at der findes nogle gode, sjove og flotte billeder af SIND-arrangementerne.
 
Så send endelig dine billeder til redaktionen@sind.dk, så kan det være, at de kommer med i næste blad.


 

SINDs landsmøde 2018

Tak til alle deltagere som var med d. 22.-23. september, hvor SIND afholdt landsmøde i Horsens.
 
www.sind.dk/lm2018 kan du tilgå landsmødemappen og de vedtagne dokumenter, men for en god ordens skyld, kan du også tilgå dokumenterne her:
Landsmødet bød også på valg. Der blev bl.a. nedsat en ny Daglig Ledelse og en ny Hovedbestyrelse, og du kan finde kontaktinformationer på henholdsvis www.sind.dk/dl18 og www.sind.dk/hb18.


 

Kender du Danmarks mest fantastiske frivillige?

Så nominér dem på www.fantastiskefrivillige.dk inden d. 25. oktober. Vinderen får 25.000 kr. til at fortsætte eller udbrede kendskabet til det frivillige arbejde.
 
Prisen "Danmarks fantastiske frivillige" skal være med til at sætte fokus på og øge interessen for det frivillige arbejde. Frivillige gør en stor og vigtig indsats, og derfor fortjener de et stort TAK.
 
Alle frivillige kan nomineres på siden www.fantastiskefrivillige.dk frem til d. 25. oktober, hvorefter en jury kårer 10 finalister. Juryen er sammensat med repræsentanter fra hele det frivillige Danmark, så den afspejler den enorme mangfoldighed, som frivillige i Danmark udgør. Vinderen kåres til et frivilligarrangement på Kræftens Bekæmpelses hovedkontor d. 8. november.

Du kan altså selv nominere alle de frivillige, du vil (undtagen dig selv), men du må også meget gerne opfordre andre til at gøre det samme.
ALLE landets fantastiske frivillige skal frem i lyset.

Du må meget gerne dele de steder, du synes, er relevante. Enten på Facebooksider, i dine børns håndboldklub, i det lokale supermarked eller lignende. Kort sagt, alle steder, hvor der er frivillige, der fortjener at blive nomineret.

Har du brug for en plakat til ophængning, yderligere information eller andet, så skriv til projektleder Christina Bering Baden på baden@cancer.dk.
Afmeld nyhedsbrev
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke her.
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND