Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er aktiv i SIND, 23. november 2018

23-11-2018
 

Medlemskampagne 2018

Der er nu lidt mere end en måned tilbage af medlemskampagnen, og vi har allerede fået en god del nye medlemmer. Det er dejligt at se, at den store indsats fra SINDs lokalafdelinger og regionskredse giver pote.
 
Men vi har også fået to nye bunker papir på kontoret.
Den ene bunke består af en masse indbetalinger, som ikke kan parres med indmeldelsesblanketter. Den anden bunke er lidt mindre og består af indmeldelsesblanketter, der ikke kan parres med indbetalinger.

Vi håber derfor, at I vil tjekke en ekstra gang, om I nu også fik sendt alt afsted.
Husk, at vi først kan melde det nye medlem ind i foreningen, når vi både har modtaget betaling og fået at vide, hvem personen er.


 

Regnskabets time 2018

Julen kommer nærmere med hastige skridt, og I bedes derfor indsende jeres bilag hurtigst muligt. Regnskabet for 2018 bliver endeligt lukket fredag d. 4. januar, og bilagene skal derfor være sekretariatet i hænde senest fredag d. 14. december. Dette gælder også løn.

Bilagene sendes elektronisk til regnskab@sind.dk eller fysisk til SIND, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.


 

Generalforsamlinger 2019

I SINDbladet december 2018, som for længst er sat i trykken, kan man finde oplysninger om en del af generalforsamlingerne, som finder sted i det kommende forår. 

Men der kommer jo også et blad i februar 2019, så hvis I vil have jeres generalforsamling med i den udgave af bladet, skal den være indtastet i aktivitetskalenderen senest torsdag d. 20. december 2018.
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND