Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er aktiv i SIND, 6. december 2018

06-12-2018
 

Frivilligt arbejde er sundt for alle

Du bliver mentalt sundere af frivilligt arbejde, viser en ny undersøgelse foretaget af forskningsgruppen ABC for mental sundhed. Og faktisk viser undersøgelsen, at sandsynligheden for en god mental sundhed fordobles ved frivilligt arbejde.

Selvom undersøgelsen viser en klar sammenhæng mellem mental sundhed og ugentligt frivilligt arbejde, kan mindre i den grad også gøre det. Undersøgelsen viser nemlig også, at det ikke er så vigtigt, om du arbejder lidt eller meget. Bare du er med.

Du kan læse mere om undersøgelsen på www.abcmentalsundhed.dk.
 

SINDs medlemskampagne 2018

Som vi tidligere har skrevet, går det rigtig godt med dette års medlemskampagne. Vi har allerede fået mange nye medlemmer, og der har været relativt få problemer.

Nu går kampagnen så småt ind i sin slutfase, og vi håber, at I ude i lokalafdelingerne og regionskredsene vil hjælpe os med at give den en sidste skalle. For så snart kampagnen slutter, skal regnskabet afstemmes, og vi minder derfor om, at:

  • Kampagnetilbuddet gælder kun indtil og med d. 31. december.

  • Betalinger for nye medlemskaber skal ske allersenest d. 6. januar.

  • Indmeldelsesblanketter skal være sekretariatet i hænde allersenest d. 6. januar.

Vi glæder os til slutspurten.
 

Regnskabet for 2018 afsluttes snart

For en god ordens skyld minder vi endnu en gang om, at regnskabsbilag skal være sekretariatet i hænde allersenest d. 14. december.
Så gør gerne regnskabsafdelingen den tjeneste at sende alt, hvad I måtte have afsted.
 

Vi lægger generalforsamlingerne på Facebook

Senere på året lægger vi de generalforsamlinger, vi har modtaget, på Facebook som begivenheder. Når de er lagt på, må I meget gerne gå ind og klikke ”interesseret” eller ”deltager” på begivenheden. På den måde kan vi sammen hjælpes ad med at få Facebook til at vise generalforsamlingerne for så mange som muligt.

Husk, at der er deadline d. 20. december 2018, hvis I endnu ikke har indsendt generalforsamlinger, som I gerne vil have med i SINDbladet februar.

 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND